Advertisement

Radoslav Plešinac, Specialty coffee - Pojačalo podcast EP 036

Radoslav Plešinac, Specialty coffee - Pojačalo podcast EP 036 Šta je specialty coffee i kako je dospela na srpsko tržište, te šta je sve potrebno da bi se obična šoljica turske kafe zamenila šoljicom kafe najvišeg kvaliteta, samo su neke od tema o kojima Ivan Minić i Radoslav Plešinac razgovaraju u 36. epizodi Pojačalo podkasta.

Saznajte i kako je Kraljevo postalo rodno mesto specialty coffee u Srbiji, šta vam je sve potrebno da biste otvorili kafeteriju, i koliki je značaj stalnog usavršavanja i edukacije svih činioca od pržioničara do krajnih konzumenata.

Teme u podkastu:
- Šta je to specialty kafa? 2:43
- Otkud specialty kafa u Srbiji 19:02
- Edukacija kao najvažniji činilac tržišta 30:01
- Srpsko tržište vs. svet 43:35
- Budućnost specialty kafe u Srbiji 1:02:07

#Pojačalo

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu:

Pročitajte transkript ove epizode:

Prijavite se na naš YouTube kanal:

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Slušajte nas na:
SoundCloud:
iTunes:
Google Podcasts:

Radoslav Plešinac,kafeterija,kafeterija beograd,najbolja kafa za espresso,turska kafa,specialty coffee beograd,espresso kafa,kako otvoriti kafic,koppa coffee,najbolja kafa,Ivan Minić,pojačalo podcast,podcast srbija,podcast inkubator srbija,burek forum,ivan minić podcast,Pojačalo,ivan minic pojacslo,preduzetnistvo podcast,preduzetništvo,koffein,espresso kafa priprema,

Post a Comment

0 Comments