Advertisement

ROBBERT RODENBURG: 'MIJN MOEDER MOEST HUILEN TOEN IK DIT VERTELDE” | Boeiend - Concentrate BOLD

ROBBERT RODENBURG: 'MIJN MOEDER MOEST HUILEN TOEN IK DIT VERTELDE” | Boeiend - Concentrate BOLD In deze aflevering wordt Robbert Rodenburg geboeid door Iris. Hij vertelt over hoe het was om uit de kast te komen en durft Robbert bij Iris in de auto te stappen! Ook gaan Robbert en Iris naar Walibi.

'Deze opnames zijn gemaakt onder begeleiding van Walibi Holland''

Robbert Rodenburg zou je kunnen herkennen van Spangas. Hij is dus acteur, maar ook een influencer. Deze aflevering wordt Robbert tijdens het sporten geboeid door Iris. Daarna is het gelijk tijd om te kiezen voor de surprise of time out. Robbert kiest, ondanks dat hij verrassingen haat, voor de surprise en gaan ze dus naar Walibi. Tijdens de autorit interviewt Robbert zichzelf, zodat Iris veilig kan rijden… 🙃 Nadat Robbert zijn longen uit zijn lijf heeft gegild in alle achtbanen, hebben Iris en hij het in het reuzenrad over z’n toekomstplannen. Naast het dagje Walibi, heeft Robbert nog een afspraak ’s avonds waar hij zich écht voor moet omkleden, dus hij krijgt TWEE minuten een time out om zich om te kleden. Dit en nog meer zie je in deze nieuwe aflevering van Boeiend. Checken dus!

Instagram Robbert Rodenburg:

Afspeellijst Boeiend:

Afspeellijst Wat Schuift ‘T:

Volg Concentrate BOLD:


—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. Je krijgt elke week tenminste één video te zien op het Kanaal. Tussen 13:00 - 17:00, kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman het ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En als laatste de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:




DAY1 (JayJay):
Rijk:
Iris:

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#concentrateBold #Boeiend #RobbertRodenburg

concentrate,concentrate bold,iris enthoven,jayjay boske,rijk hofman,niels oosthoek,boeiend,robbert rodenburg,robbert rodenburg spangas,robbert rodenburg brugklas,robbert rodenburg vriend,Leroy Spangas,robbert rodenburg chateau meiland,robbert rodenburg concentrate,Walibi,robbert rodenburg martien,Robbert Rodenburg Anna Nooshin,Anna Nooshin,Robbert Rodenburg Nachtbrakers,

Post a Comment

0 Comments